Uncategorized

Dermalogica Precleanse

Käytyäni edellisellä kerralla kasvohoidossa Renesancessa, kosmetologi Tanja kehotti minua hankkimaan puhdistustuotteen täydentäjäksi Precleansen. Tämä öljymäinen tuote hierotaan ensin kuiville kasvoille ja pyöritellään läpi koko kasvot. Sen jälkeen kädet kastellaan ja hierotaan öljy maitomaiseksi tuotteeksi ja huuhdellaan pois. Vasta tämän jälkeen puhdistustuote, joka minulla on Special Gleansing gel, pääsee pudistamaan ihon vielä syvemmältä ja perusteellisemmin. Puhdasta tulee ja kuulemma tällä tavalla iho ei tukkeudu meikkivoiteista ja ihotalista. Poistaa myös hyvin myös aurinkorasvan. Tuoksu on ihana ja vaikka olen vasta muutaman kerran tätä käyttänyt, niin olen kyllä jäänyt koukkuun. Mielenkiintoista seurata sitä, ehkäiseekö tämä todella ihoani tukkeutumasta.

                                                                With love,
                                                          M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *