Käsityöt,  Muoti

Kässän päättötyö

Tämännäköinen tuli siis kässän päättötyöstäni! Hame on edestä lyhyt ja takana on laahus. Päällä olen käyttänyt kevyttä nylon-kangasta ja alla trikoota, jotta hame ei olisi läpinäkyvä. Takana on piilovetoketju. Kauan minä tätä väsäsinkin, mutta lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen! Uhkasin jopa tunnilla, että jos saan tämän ikinä valmiiksi, niin kuljen koko kesän tämä päällä. No, toivottavasti kukaan ei muista sitä enää… Inspiraation tähän työhön sain Frendeistä, kun yhdessä jaksossa Rachelilla oli päällään vähän samantyylinen hame, mutta musta. (Jonka hän oli vaihtanut Monican ostamaan paitaan)
with love,
m
                                                                      

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *