Muoti

Tommy Hilfiger-ilta

Sain kutsun eiliseen Elle-lehden ja Tommy Hilfigerin järjestämään ostosiltaan ja tähän sisältyi ratikka-ajelu Helsingin keskustassa puolen tunnin ajan ja tarjoiluna oli Fresita-juoma. Kutsussa oli kyllä, että siellä olisi ollut myös ohjelmaa, mutta sellaista en huomannut. Ratikka oli tupaten täynnä ja kun istumaankaan ei päässyt, tuntui vähän hassulta seisoskella sen juoman kanssa ratikassa, menemättä minnekkään. Tämän olisin jättänyt väliin, jos olisin tiennyt. Sen jälkeen siirryimme punaista mattoa pitkin liikkeeseen, jossa odotti lisää kuohuvaa juomaa, sekä  pieniä suolapaloja. Kaiken tarkoitus oli tietenkin shoppailla, joten alennus Tommyn tuotteista oli 20%. Minäkin olin visusti päättänyt vain katsastaa tilanteen, mutta kumma kyllä goodiebagissäni, jonka kaikki iltaan osallistujat saivat lähtiessään, oli kuitenkin oranssin värinen perus t-paita. Kassista löytyi uusin Elle-lehti ja pyyhe/viltti sinne haaveiden  merenrantahuvilan terassille….

                                                        With love,
                                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *