Sisustaminen

Kosmetiikan säilytysratkaisut

Ostin tässä vasta ystäväperheeltä kuivausrummun, jota olen haaveillut jo pitemmän aikaa. Nelihenkisen perheen vaatteiden kuivatus kun tuo valtavasti pölyä ja koska olemme vielä allergisia, niin uskon, että kuivausrumpu helpottaa elämäämme. Mutta, sitten on tietenkin muita pulmia, jotka tulevat esiin tämän uuden tulokkaan takia. Wc-tilassa ollut meikkikaappi piti siirtää pois ja nyt se nököttää väliaikaisesti työhuoneen nurkassa. Sille on kesän aikana joka tapauksessa tulossa lähtö, koska työhuoneesta olen suunnittelemassa tilaa, jossa on vaatehuone, meikkaustila ja työpiste ja tyyliltään vanha kaappi on jo aikansa elänyt. Hankimme sen muuttaessamme väliaikaisratkaisuksi ja onhan tässä jo kymmenen vuotta hurahtanut… Nyt pitäisi löytää seinälle asennettava ovellinen säilytysratkaisu kosmetiikalle ja se ei saa tietenkään olla liian massiivinen, jotta se ei pomppaa liikaa esille. Tässä on haastetta kerrakseen, koska kolmen naisen kosmetiikka tulisi mahduttaa siihen. Ikean sivuilta olen löytänyt ihan hyviä vaihtoehtoja, mutta ne täytyy käydä ensiksi paikan päällä katsomassa ja muistaakseni keittiömyymälät ovat myös tarjonneet omia pieniä ovellisia lokerikoita ratkaisuksi. Kuvissa on vain minun kosmetiikkani, tytöilä on hieman vähemmän saalista. Kaikki nämä tuotteet eivät kuitenkaan tule wc-tilan säilytykseen, pelkästään ihonhoitotuotteet.

                           
Tässä ovat ne Ikean Lillången kaapit ja kooltaan 60x21x40. Tällä hetkellä tuo alumiinireunainen kiinnostaisi enemmän, mutta pitää tosiaan mennä paikan päälle katsomaan, että ovatko ne ollenkaan sopivat.
with love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *