Uncategorized

Oi, ihana toukokuu

Kyllä se kevät on ihmeellinen. Nyt kun eletään viimeistä toukokuun viikkoa, täytyy jakaa näitä kevään ihmeitä teidän kanssanne. Tämän pesän oli pikkulintu, oletettavasti mustarastas, en ole ihan varma, tehnyt läheisen päiväkodin ulkovaraston seinään noin metrin korkeudelle. Munista ovat jo poikaset kuoriutuneet ja ihmeellistä kyllä, siellä ne kasvavat ja nauttivat kaikesta siitä metelistä mitä ympärillä on. Ehkei kuitenkaan paras pesimisympäristö!
Tätä omenapuuta leikkelin keväällä innoissani ja kuitenkin peloissani, että tuhoanko koko puun, mutta en tuhonnut. Kauniit kukat ovat todisteena siitä. Toivottavasti pölytys onnistuu ja tulee satoa.
Mansikkalaatikon uudet mansikat istutin viikko sitten. Kaikki ovat kukassa ja en malttaisi odottaa kesä-aamuja ja tuoreita mansikoita. Täytyy vielä väkertää verkot lintujen estämiseksi, etteivät varasta meidän marjoja.
Lopuksi vielä muutama ruukkukukka, joita istuttelin viikonloppuna. Ei tämä vielä tähän jää, luvassa on lisää kukkasia kunhan taas ennätän…
                                                              With love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *