Ihonhoito,  Kosmetiikka

académié

LivBoxista saatu  academién tehokosteusvoide crème veloutée oli ihana yllätys. Voide oli kermainen, olematta kuitenkaan turhan raskas, kosteuttaen täydellisesti pintakuivan ihoni. Jopa Renesancen Tanja kehui ihoani hyvin kosteutetuksi, tiedä sitten, johtuiko se tästä kyseisestä voiteesta. Meikkikin pysyi päivän suhteellisen hyvin, mutta ihoni alkoi kuitenkin puoliltapäivin vähän kiiltämään nenänpäästä, mutta näin käy melkein aina, oli voide mikä tahansa. Ihoni tuntui todella pehmeältä ja ihonväri tasottui. Käytin kosteusvoidetta myös yöllä Dermalogicaan Overnight seerumin päällä. Yhtään näppylää ei saapunut juhlimaan, joten jeee! Tuoksu oli myös todella miellyttävä tässä voiteessa ja kieltämättä jäi sellainen tunne, että tätä täytyy saada lisää. Olisi mukava kokeilla sarjan muitakin tuotteita, mutta täytyy tyhjennellä ensin edelliset purnukat, ennenkuin ostelee lisää. Sain 10 e arvoisen lahjakortin kauneushoitoloihin, jotka myyvät kyseistä merkkiä ja ehkä käytän tuon lahjakortin kesän aikana.

                                       With love,
                                              M
                                                                                                                                                                   kuva:livbox

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *