Muoti

Liukuvärjätyt hiukset

Viime sunnuntai oli paras päivä ikinä. Olin jo puoli vuotta suunnitellut ja toivonut saavani pinkit liukuvärjäykset pitkiin hiuksiini. Äiti oli niitä jo vähän lupaillut, mutta isä piti vielä saada puhuttua ympäri. Isä suostui tiukkojen neuvottelujen jälkeen kampaamokäynnin kustantamiseen, mutta ehtona oli isän mielestä puolen metrin lyhennys tukasta. No, joo, silloinhan se olisi lähtenyt koko tukka. Sain tingittyä lyhentämisen 15 senttimetriin ja värjäykseen, jota isä-parka ei tainnut tajuta. Kävin Imagelift kampaamossa, jossa kiva Tanja näytti ja selitti vaihtoehtoja ja suositteli hankkimaan hiuksiin väriainetta, jota voi sitten lisätä kuukausittain, sillä pinkki väri ei kuulemma kauaa pysy, vain noin kuukauden.  Äiti kävi välillä ostoksilla, kun hiuksiani laitettiin ja lähtihän sitä pituutta lopulta noin 20 cm. Ja jee, mikä väri. Se on niin ihana!

No, äitiä hirvitti, että mitä isä sanoo ja eihän se hirveesti tykännyt. Isä koki, että häntä on huijattu ja että vaalea väri olisi ollut parempi. Isät nyt on semmosia, mut kai se tottuu! Tähän tukkaan on kiva tehdä myös erilaisia kampauksia. Kalanruotoletityksen teki sisko.
With love,
mini m


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *