Uncategorized

Koulujen päättäjäiset

Tänään on taas se ihana päivä vuodesta kun lapsilla ja nuorilla päättyy koulutyö ja alkaa kauan odotettu kesäloma. Haluan näiden ruusujen välityksellä toivottaa kaikille koulunsa päättäneille onnea ja ihanaa kesälomaa!

Meilläkin oli juhlapäivä, sillä nuorempi tyttäristämme päätti ala-asteen ja vanhempi ylä-asteen. Eilisilta sitten kului kynsien laittamisen merkeissä ja mini m piti oikein vastaanottoa kavereille ja siskon kavereille. Kaikille tuli hienot kynnet ja glitterissä ei säästelty.

Sitten aamutuimaan kiharrettiin hiuksia ja väkerrettiin irtoripsitupsuja ja irtoripsiä, jotka tässä suurennetussa kuvassa näyttävät aika hurjilta, mutta todellisuudessa ne ovat ihan ok. Aamu meni sitten juhlasta toiseen kiiruhtaessa, epätoivoisissa yrityksissä saada onnistuneita kuvia siinä ihmispaljoudessa ja tietenkin kyynelehtiessä, sillä ne aina kehittää kouluilla jonkin herkän laulun, jota minä en tietenkään voi kuunnella itkemättä. Todistuksia ja stipendejä saatiin ja nyt lähdetään kohta perheen kanssa syömään ravintolaan, ennenkuin vanhempi tytär lähtee juhlistamaan iltaa parin kaverinsa kanssa.

                                                        With love,
                                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *