Sisustaminen

PALASET vs NOMESS

Olen tässä pohdiskellut meikkien ja siveltimien säilytystä, sillä yleensä meikit seilaavat pitkin laatikon pohjaa ja siveltimet olen laittanut tölkkeihin, joissa on ollut esimerkiksi hajuvesipullo tai Pentikin teetä tms. Halusin kuitenkin yhtenäistää meikkini säilytyksen ja päivittää ne tyylillä. Olin iloinen kun pongasin Stockmannin akateemisesta nämä kotimaiset Palaset-toimistotarvikkeille tarkoitetut säilytysratkaisut. Tarjolla oli vain näitä kahta mallia ja yksi pienempi muistipapereita täynnä oleva laatikko, joka olisi kyllä ollut hyvä kooltaan, mutten halunnut maksaa turhaan paperista, joten jätin sen tällä kertaa. Kaikki meikit eivät näihin kolmeen rasiaan mahtuneet ja toisen noista korkeista laatikoista luovutin jo tyttäreni siveltimille ja ripsiväreille, joten täytyy mennä uudelleen ostoksille. Rasiat ovat tyylikkään yksinkertaisia ja läpinäkyvyyden takia meikit ovat helposti löydettävissä. Hinnaltaan 6-15 euroa.

kuvat google

Mikäli haluaa sitten oikein törsätä, löytyy tanskalainen NOMESS-säilytysjärjestelmä, johon voi sitten laittaa huulipunat ja siveltimet ojennukseen. Stockmannilta löytyi nämäkin tuotteet ja ihania olivat ja olisin ne ilomielin ostanutkin, mutta koska en tiedä lopullista laatikoston/lipaston kokoa johon meikit lopulta laitan, päätin olla ostamatta. Ovat muuten aika kalliita, lähtöhinta 17e ja kalleimmat 69e. Mutta nämä ovat todella tyylikkäitä rasioita ja kyllä noihin kelpaa lajitella meikkejään. Vaikka huulipunille ja siveltimille on omat paikkansa, tuntuu siltä, ettei tähän yhteen rasiaan kyllä paljoa mahdu, joten ehkei tämä sitten ole minulle sopiva. Myös nettikaupat myyvät molempia järjestelmiä.

                                                                                  With love,
                                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *