Uncategorized

Sähkönsinistä ja tummaa punaista kynsiin

Mini ennätti taas parin päivän sisällä tekaista kahdet eri kynnet, vaikka onkin sovittu, ettei jatkuvasti rasiteta kynsiä poistoaineilla ja lakoilla. Mutta tässä nyt olisi sekä sinisen että punaisen ystäville jotakin ideoita kynsitaiteiluun. Kuvien ottamisessa tulee aina vähän hosuttua ja mini m ei aina muista muista siistiä kynsilakkatahroja, kuten kuvasta näkyy.  


Sinisissä kynsissä on käytetty Selenen tummansinistä lakkaa, Isadoran valkoista lakkaa ja dotter toolin avulla on tehty kuvioita ja glitteriäkin löytyy kynsistä. Punaisessa taas Nail Paint by Barry M, 1A Red Wine ja Essien kultalakka. Koristeet Konadin m57 laatalla. Kommentoikaa jos haluatte perusteellisempia ohjeita.
                                                           With love,
                                                        mini m
                                                
                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *