Uncategorized

Valkoiset kukat

Olen aina pitänyt punaisista ja oransseista kukkasista, mutta nykyään rakastan valkoisia kukkia. Valkoinen väri on jotenkin niin puhtoinen ja herkkä ja se sopii jokaisen kotiin. Tämän viehättävän kukkakimpun sain töistä ja ilahduin tästä kovin, sillä olin jo jonkin aikaa yrittänyt muistaa ostaa myös sisälle kukkasia, mutta koska puutarha vaatii nyt omansa, olin ne aina onnellisesti unohtanut. Vaikka asunkin kukkakauppaa vastapäätä (oikeasti se taitaa olla puutarhamyymälä) niin keittiön pöydällä ei vaihdu joka viikko kukkakimppu. Ajatuksena se on ihana, mutta käytännössä ei aina toimi.

Vielä kun kaikki on hyvin orkidean suhteen, jonka sain äitienpäivänä ja se on siis vielä hengissä, ajattelin esitellä sitä kaikessa komeudessaan. Se on niin kaunis! Voi, jos kukat säilyisivät ikuisesti.

Ostin muuten tässä muutama viikko sitten sen  Samsung NX1000 järjestelmäkameran ja nämä viime aikojen kuvat ovat olleet sillä otettuja. Olemme tyttärieni kanssa olleet aivan tohkeissamme kaikista mahdollisuuksista, mitä sillä vempaimella onkaan mahdollisuus tehdä. Jos vain vielä osaisi! Mutta harjoittelu tekee ainakin mahdollisemman hyviä kuvia, jos nyt ei kuitenkaan heti mestaria.

                                                                          With love,
                                                                  M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *