Uncategorized

Aamuhetkiä

Mikään ei ole sen ihanampaa kun herätä kaikessa rauhassa viikonloppuna ja nauttia herkullinen aamiainen terassilla. Aamu oli juuri sopivan lämmin ja pihapiirissä vielä suhteellisen hiljaista.

Sitten kun siinä nautiskeltiin aamiaista huomasin, että mansikkaamppelissa alkoi olla ensimmäiset mansikat kohta kypsiä ja kiirehdin lisäämään roikkuvia välkehtiviä koristeita amppeliin, jotteivät linnut käy niitä heti syömässä. Harmitti kun sitten huomasin, että linnut olivat jo ennättäneet käydä punaherukoiden kimppuun ja melkein jokaisesta tertusta oli riivitty osa. Eli pakko laittaa verkot, muuten menee meidän smoothiemarjat muihin suihin.

Aamuhetken jälkeen olikin sitten vuorossa terassin pesua (mies kylläkin sai leikkiä painepesurilla) ja kivikokoelman pesua, verkkojen virityksiä ja joitakin puutarhatöitä. Huominen aamu onkin sitten kiireisempi kun me päätettiin tyttöjen kanssa lähteä Itiksen citymarketin parkkipaikalle kirpputorille myymään roinaa ja rompetta ja vaatteita pois. Tervetuloa ostamaan!

                                                                 With love,
                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *