Ihonhoito

Aurinkoinen kesäkuun LivBox

Kun Livbox jälleen saapui, olin todella innoissani ja tyytyväinen, sillä mukana oli pieni tuubi Clarinsin Skin Perfecting Cream BB voidetta. Olen viime viikon kokeillut Diorin BB-voidetta ja harmikseni se juuri loppui, mutta uusi Clarins BB saa nyt mahdollisuuden peitota Diorin. Toivottavasti peittää riittävästi. Katsotaan kuinka käy.

Clarinsilta tuli myös toinen tuote, Instant Light Perfector- huulivoide, joka luo huulille hehkun 3D pigmenttien ansiosta. Tämän saa vanhempi tyttäreni, sillä hänelle sopii huulikiillot.

Huomasin juuri viime viikonloppuna, kun vanhemmalla tyttärellä kärähti vähän olkapäät kirpparilla ollessamme, että meidän kaikki after sun-tuotteet ovat loppu, vaan ei enää. Nyt saimme täysikokoisen (150ml) pakkauksen Sebamed After Sun- voidetta. Tarpeeseen tuli ja hajusteettomana käy myös miehelle.

Olay Total Effects-päivävoiteen nappasi nuorempi tytär ( 12 v) ja kyseli, että mitä tämä mummorasva sitten tekee, samalla kun voiteli voidetta kasvoilleen. Pakkauksessa luki ” häivyttää ikääntymisen merkkejä kosteuttaen ihoa”.  No, en pidä tätä ihan mummorasvakastiin kuuluvana, joten luovutin sen hänelle kosteuttamaan kasvoja päivisin ja aurinkosuoja  kun on 15, voi voidetta käyttää, kunhan rannalle mennessä vaihtaa korkeampaan suojakertoimeen.

Clinider Active Defence Sun Face Cream SK 15, kevyt ja nopesti imeytyvä aurinkovoide kasvoille oli myös mukana ja nyt vähän ihmettelen, että suojakerroin on vaan 15. Se kun ei enää Suomenkaan oloissa riitä mihinkään. Koska kyseessä on aurinkovoide, en kyllä usko, että tätä tuotetta pystyy rannalle mennessä käyttämään, vaikka olisi kuinka vedenkestävä. Ehkäpä siten loppukesällä. Harmi.

Dependin kynsilakka sitten katosi sukkelaan nuoremman tyttäreni lakkavarastoon ja hetken päästä hän tepasteli kynnet söpösti lilalle väritettyinä. Niin ihanan kesäinen väri, että pakko lainata.

Kokonaisuutena kesäkuun LivBox oli mieluinen, kunhan seuraavalla kerralla on suuremmat suojakertoimet mahdollisissa aurinkotuotteissa. Aurinkotuotteilla kun on aina menekkiä.

                                                                           With love,
                                                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *