Uncategorized

LAKEN-bottles

Jonkin aikaa sitten huomasin jossain blogissa Pura-merkkisiä juomapulloja, jotka oli valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja olivat muutenkin todella hienon näköisiä. Innostuin niistä kunnolla myös siksi, että olen kurkkuani myöten täynnä muovipulloja, joista tulee käytössä ällöttävän vihertäviä…
Yritin metsästää Pura-pulloa oudoista jooga-nettikaupoista, mutta en löytänyt mitään paikkaa, joka oikeasti möisi niitä. Sitten meidän perheemme sai lahjaksi tällaiset Laken-juomapullot ja ilokseni huomasin, että punainen pullo muistuttaa Pura Stainless-pulloa paljonkin! Kiiruhdin tietenkin heti varaamaan sen, kun se on noin ihanan värinenkin…

                                                                                                                                                                                                                                      
                                                      kuva: pilateskauppa
Eikö olekin samannäköiset? Minun pulloni kuvattu sivusta, mutta korkkikin on oikeasti tuollainen reiällinen, kuten Pura-pullossa. Ja tuo Laken on ollut myös tosihyvä käytössä! Vesi pysyy treeneissä kylmänä ja tuon päällä oli vielä sellainen ”makuupussi” jota voi halutessaan käyttää, jos haluaa extrakylmää juomista…
                                                              
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *