Uncategorized

Uudet Timberlandit

Perjantain kunniaksi päätin törsätä hieman ja eksyin Timberlandin liikkeeseen Kampissa ja kuinkas ollakaan, sieltä löytyivät minun kauan etsimäni sandaalit. Halusin korolliset sandaalit ja vaihtoehtona oli myös kiilakorko, joista en niin kovasti innostu, mutta ovat kuulemma hyvät jalassa. Minulla on niin rasittavan vaikeat jalat löytää sopivia kenkiä, että ihan hirvittää lähteä edes etsimään mitään. Jalkapöytä on madaltunut entisestään ja koska jalka on muutenkin kapea ja kun koko on 36, on todella vaikeaa löytää sopivaa mallia. Yleensä myynnissä olevat kengät ovat lestiltään leveitä, joten varsinkin sandaaleissa varpaat luisuvat ulos kengästä ilman apupohjallisia. Apupohjalliset valitettavasti näkyvät kengän sivusyrjästä ja koko idea kärsii. Joten, voitte ymmärtää riemuni kun silmäilin kyseisiä Timpsukoita ja näin jo heti, että päkiän kohta on kapeaa mallia ja kun vielä löytyi oikea koko, olin onnessani. Pohja on anatomisesti muotoiltu jalalle istuvaksi ja vaikka korkoakin on reilusti, kenkä on tukeva kävellä. Ihanat ja jo käyttöön otettu ja hyviksi todettu. Hinta vähän kirpaisi, mutta laadusta pitää maksaa ja uskon näiden kestävän käytössä  hyvin. Sopiva laukku kyllä pitäisi sitten löytää….

                                                                  With love,
                                                            M

                                               

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *