Ihonhoito

Valoimpulssihoidossa

Kävin kenkäostosten lisäksi perjantaina Renesance-kauneushoitolassa Tanjan hoidettavana. Hän teki minulle toisen kerran valoimpulssihoidon ja kun siinä huokailin raskaasta ja stressaavasta menneestä viikosta, hän heltyi antamaan minulle kunnon hartia-ja kasvohieronnan ja naamion. Lisäksi, kun kyselin syytä dekoltee-alueen näppylöiden villiintymiseen, hän teki vielä minulle dekoltee-alueen hoidon. Että osaa olla ystävällinen ihminen. Näppylät rintamuksessa ovat kuulemma tyypillinen ilmiö silloin, kun dekoltee-alue saa aurinkoa. Koska aurinko lisää talin tuotantoa, niin näppyjä tulee ja ne lähtevät helposti leviämään. Olen kuorinut ja rasvannut, mutta silti niitä on tullut. Aurinkorasva voi olla myös yksi syyllinen, koska se täytyisi saada pestyä aina iholta hyvin pois.
Valoimpulssihoito on kyllä rahoittanut ihoani ja Tanja kehui, että couperosaa ei ole enää paljoakaan poskilla ja olen tämän kyllä itsekin huomannut. Nyt täytyy vain suojata iho ainakin 30 suojakertoimella, ettei iho pääse palamaan. Hoito vaikuttaa/työskentelee vielä 10 päivän ajan ihollani ja sitten näkee tämän hoidon vaikutukset. Pelkään kyllä, etten saa ikinä nenääni vaaleammaksi, tai normaalin väriseksi. Mutta kyllä sekin on vaalentunut hoitojen aikana. Varasin vielä ajan seuraavan valoimpulssiin ja katson sitten mikä on lopputulos. Aikaisemmin vastaavanlaiset hoidot ovat loppuneet kesän kynnyksellä, mutta Tanja sanoi, että niitä voi kyllä tehdä läpi vuoden, mutta asiakkaan täytyy itse huolehtia, että suojaa ihonsa auringolta.
Lopuksi kun kerroin käsieni puutuvan yöllä, hän tarttui heti tilaisuuteen ja antoi lymfahierontaa käsiini, jotta kaikenlaiset tukkeutumat lähtevät liikkeelle. Kiitos Tanja ihanasta hoitohetkestä. Olo oli niin rentoutunut ja kevyt pois lähtiessäni.

                                                      With love,
                                                             M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *