Sisustaminen

Salainen puutarha

Asumme paritalossa ja meillä on naapureiden kanssa terassien välissä aita. Kun vuosia sitten laajensimme omaa terassiamme, teimme reunaan syvennyksen, johon asettelin kiviä. Tässä joku aika sitten nuorempi tyttösistämme tönäisi kokovartalopeilin nurin ja sehän meni iloisesti säpäleiksi, mutta vain puolesta välistä. Ajattelin ensin heittää sen roskiin, mutta sitten muutinkin mieleni ja ehdotin miehelleni, että senhän voisi asettaa kivien eteen terassille. Olin itse miettinyt, että se laitetaan niin, että tuo säröpuoli olisi alaspäin ja sen eteen laittaisin kukkia peittämään sitä rikki mennyttä kohtaa. En sanonut sitä vielä ääneen ja käväisin siinä välissä kaupassa ja kun tulin takaisin, oli peili kiinnitetty seinään toisinpäin. Mies oli tietenkin loogisesti ajatellut, että helppoa asentaa suora kulma alaspäin. Kakistelin siinä vähän, mutta sitten tajusin, että hei, sehän näyttää paljon paremmalta noin. Itse asiassa kun tietystä kulmasta katsoo, niin se näyttää aivan siltä, kun pensaat kuvastuvat peilistä, että tuossa on rikottu oviaukko toiseen maailmaan, niinkuin Salainen puutarha-kirjassa. (Mikäli joku tietää kirjan.) Mutta tuossa se nyt sitten on ja menninkäiskeiju pääsi haaveilemaan sen eteen.

                                                               With love,
                                                                      M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *