Käsityöt,  Muoti

Supersöpöt shortsit

kuva: we heart it
Tämä kuva oli inspiraationlähteenäni, kun etsin käyttöä vanhoille farkuille, jotka olivat liian isot. Mielestäni nuo shortsit tuossa kuvassa ovat maailman ihanimmat! Aloin tietenkin heti suunnitella, miten saisin nuo toteutettua ja lopulta päädyin ratkomaan sivusaumaa farkuistani ja ompelemaan pitsin aukkoon. Pitsiä yritin leikellä niin, että se näyttäisi samalta kun kuvassa, mutta kangas oli niin ohutta, että jouduin kovettamaan sen reunat kynsilakalla, jotta ne pysyisivät ”pystyssä”.
Nämä onnistuivat mielestäni niin hyvin, että ihan ärsyttää kun ne loppujen lopuksi olivat sittenkin liian isot! No, eiköhän näillä pärjäillä silti, sillä se olisi sääli jos jäisi käyttämättä kun on iso vaiva nähty näiden eteen…
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *