Ihonhoito

Dermalogica makes your skin beautiful

Posti toi jälleen laatikollisen (pienen sellaisen) Dermalogica-tuotteita, joita tilasin viikko sitten. Olipas nopea toimitus ja iloisena hääräsin sen kimpussa. Minulla on ollut nämä tuotteet aikasemminkin käytössä, joten uusia tuttavuuksia ne eivät siis ole, mutta niin tehokkaita, että mielelläni jaan teille vähän omakohtaista tietoa ja kokemusta niistä . En ole mikään kosmetiikan asiantuntija, mutta kuluttajana tarkka, vaativa ja tietenkin puolueeton.

Tilasin Barrier repairia tyttärlleni ja itselleni yhteisesti käyttöön. Tytär käyttää tätä päivittäin kosteusvoiteen päälle, sillä hänen ihonsa punoittaa poskilta sen verran, että pelkään hänelle tulevan couperosaa ja siksi kehotan häntä suojaamaan ihoaan. Yllättävän hyvin punoitus on pysynyt poissa, sillä tämä on ns. suojavoide, joten se suojaa ihoa saasteilta, tuulelta, viimalta ja pakkaselta. Aurinkosuoja tulee kuitenkin laittaa erikseen. Lisäksi se auttaa myös pitämään ihon kosteutettuna. Tätä voidetta kuivaihoiset voivat käyttää jopa yöllä kosteusvoiteiden ja seerumeiden päällä, näin minulle on kerrottu. Tytär on tykästynyt käyttämään tätä läpi vuoden, mutta itse käytän tätä loppusyksystä kevääseen kun iho joutuu äärimmäisten olosuhteiden vuoksi koville. Kesällä en ole kokenut tarvetta tälle voiteelle, mutta mikäli iho alkaa kovasti kuivumaan, niin miksipäs ei. Tuote on geelimäistä ja väritöntä ja se ikäänkuin sulautuu ihoon.

Toinen tuote, jonka tilasin oli Multivitamin Power Recovery Mask. Huipputuote jo ei niin nuorelle iholle. Mutta kyllä nuoremmatkin voivat sitä käyttää. Sisältää vitamiineja A,E,C ja F. Käytetään pari kertaa viikossa tai niin usein kuin ihosi tarvitsee. Tämän kanssa voi mennä vaikka nukkumaan ja antaa vaikuttaa kunnolla koko yön. Ainoa haittapuoli on se, että naamio on kellertävä, joten tyynynliina on aamulla myös keltainen ja lisäksi kasvot takertuivat kiinni tyynynliinaan, kokeiltu on. Mutta muuten todella kosteuttava ja tekee ihosta hyvännäköisen. Rauhoittaa punoitustakin. Levitetään paksulti puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa vähintään se 10 minuttia ja pestään pois.

 
Tähän kolmanteen Skinperfect Primeriin olen jäänyt vähän koukkuun. Tämä on ollut melkeinpä ainoa tuote, jota käytän silmäluomien pohjustamisessa ja silloin meikki pysyy ja herkkyyteen taipuvaiset silmäni eivät vuoda.  Skinperfect Primerilla saa ihon pinnan tasaisemmaksi ja meikin kestävämmäksi. Lisäksi tuotteessa on aurinkosuoja 30. Monet ovat käyttäneet tätä pelkästään esim. ulkomaanmatkoilla aurinkosuojavoiteena kasvojen iholla. Sävy  on vaaleahko, mutta sulautuu hyvin ihon väriin. Itselläni primeri ei peitä punoitusta, joten käytän sitä pelkästään pohjustukseen ja laitan meikkivoidetta päälle. Plussaa ovat tehoaineet, jotka kiinteyttävät ja suojaavat ihoa. Kannattaa kokeilla.
Lisänä paketissa tuli muutama kokeilupussi Microfoliant kuorinta-ainetta. Tätä olen jo toista vuotta käyttänyt ja hyväksi todennut. Kestää käytössä pitkään. Riisipohjainen entsyymijauhe, joka toimii tehokkaana kuorintana vaikka päivittäin, mutta itselleni pari kertaa viikossa riittää.
Kylläpäs näillä taas hetken voitelee…

                                                     With love,
                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *