Käsityöt,  Neuleet

”Chanel”-neulejakku

Kevään Tallinanlangoista olen saanut neulottua valkoisen ”Chanel”-tyyppisen jakun. Valkoinen on tyylikäs ja  ajaton väri neulejakkuun ja koska olin onnistunut sotkemaan jotakin edelliseen valkoiseen neuleeseeni, päädyin tekemään uuden. Langoiksi valitsin pehmeää vauvalankaa, SchollerStahl Baby, mutta eipäs se niin pehmeää ollutkaan, kun kokeilin valmista jakkua ylleni. Sisareni, neulojamestari, kehotti pesemään neuleen koneessa villa-ohjelmalla ja  kyllä se vähän pehmeni, muttei lanka ollut ehkä sittenkään paras tämmöiselle herkkähipiäiselle.
                                     

Anyway, tässä lopputulos. Jakku on slimmattu vähän vyötärön kohdalta. Tämän koristelujutun helmistä keksi vanhempi tyttäreni ja se kieltämättä piristi ja ryhdisti jakkua.

                                                            With love,
                                                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *