Uncategorized

Vannoutunut Nokialainen

Sain ensimmäisen kännykkäni 7-vuotiaana kun koulu alkoi. Äitini virkkasi sille nallekännykkäpussin, jota raahasin mukaani kaikkialle. Silloin saatoin unohtaa kännykkäpussini puiston penkille, josta kiltit naapurintädit sen kiikuttivat takaisin minulle. Yhtään kännykkää en ole kuitenkaan hukannut tai hajottanut, vaan ne kaikki ovat menneet rikki vanhuuttaan…
Kuvassa näkyy kaikki kännykkäni, vanhuusjärjestyksessä oikealta katsottuna, lukuunottamatta ensimmäistä kännykkääni:

Epäilen vahvasti, että tämä ei ole vain minun, vaan myös ensimmäinen kännykkä ylipäätään…
Mikä parasta, tämän hajotessa jäämäessä sain uuden, samanmallisen, mutta viininpunaisen kapulan!
Sen jälkeen onneksi pääsin siirtymään värinäyttö-puhelimien maailmaan. Viimeisin kännykkäni, Nokia 5230 oli ostettu ensimmäisillä kesätyörahoilla ja oli hienoa omistaa kosketusnäyttökännykkä! Yhtäkkiä kaikilla olikin iPhonet ja olin taas jäljessä. Tuo kännykkä palveli minua kuitenkin 2 vuotta, jonka jälkeen sain uuden, ihanan vauvan!
Lumia 720, jonka sain maanantaina on siis rippilahjani/päättäjäislahjani. Kävin rippikoulun jo viimevuonna, mutta silloin en osannut valita itselleni sopivaa lahjaa. Nyt kun vanha kännykkä alkoi vedellä viimeisiään, päätin ”lunastaa” lahjani ja tämä on aivan ihana! En tosin osaa käyttää tätä vielä, mutta jotkut toiminnot on kaverin avulla jo onnistuttu löytämään! Valitsin tämän kännykän siksi, koska ajatus iPhonen lasisesta takakannesta pelotti liikaa ja Samsungia en ole ikinä kokeillutkaan. Tuttu ja turvallinen Nokia osoittautui hyväksi valinnaksi…
    with love,
m

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *