Sisustaminen

Remonttipuuhissa

Aloittelimme viime viikonloppuna pitkään suunniteltua remonttia työhuoneessa, joka sijaitsee paritalomme toisessa kerroksessa. Huone on kooltaan noin 10 neliötä ja sitä ”koristaa” hormi-rumilus. Muutama vuosi sitten hankimme olohuoneeseen takan ja siitä on ollut paljon iloa talvisina iltoina. Mutta takan lisäksi saimme myös tuon hormin ja siinäpä ongelmaa sisustamisen kannalta. Huoneessa oli ennen kaapit tuossa hormin kohdalla, ja tarkoitus oli piilottaa hormi sinne. Mutta kattotuolien ollessa meidän kannalta hassussa paikassa jäi hormi sen verran ulos kaapista, ettei sitä enää sinne voinutkaan piilottaa. Jäimme pohtimaan, että millä sen peittäisi tai häivyttäisi. Hormi ei onneksi kuumene päältä lainkaan, joten sen lähellä voi olla tavaraa huoletta. Marko Paanasen lausetta: ” Mitä et voi peittää, korosta sitä” ideoiden, päätime maalata sen efektivärillä ja saada hormia häivytetyksi. Maalasin seinän kahteen kertaan kiiltävällä mustalla maalilla ja peitin sen kahteen kertaan Tikkurilan Tähtisumua-hopeamaalilla. Seinä oli hieman laastimaisen maalin peitossa yläkulmista, sillä koska paikalle oli suunniteltu kaapistot, ei rakennuttaja ollut maalannut seinää ollenkaan ja kattolaastia oli vedetty reilusti yli tarpeen seinälle. Sen takia en tahtonut saada seinästä tasaista. Muut seinät maalasin valkoiseksi ja kyllä oli meikäläinen puhki sen urakan jälkeen… 

Asettelin kokeillen korutelineeni hormin rinnalle ja nyt hormi minun mielestäni ei ole enää niin hallitseva.
Vai mitä tuumaatte?

Hei! Muistathan osallistua sisustuspainotteiseen arvontaan TÄÄLTÄ!

                                                With love,
                                                       M              

One Comment

 • I L O X

  Heissan, M !

  Täällä SISUSTAJA – M Jpäästä :
  vihdoin ehdin katsoa , mitä olitte tehneet siellä yläkerrassa 🙂

  EHDOTUKSENI mm valaistukseen = roikkuva , alas suuntaava , leveä malli, mikä EI häikäise ( muista katselusuunta ) > mm http://www.eglo.fi, erityisesti sivut 172 – 203; mallit mm Style, Avantgarde, Frossini neljällä alassuin kuvuilla, Drifter – lasisuikaleet, leveä malli, ETOO = meidän kotona !, Tarugo ( metallisoikiot ) , Fornes ja Cardito , kristallilla !

  – peilin yläpuolelle : käy netissä / paikan päällä Tuusulassa — MS – valaisin .fi !
  Paljon laadukkaita ja erilaisia vaihtoehtoja.
  Myös http://www.e.litevalaisimet.fi : mm Jazz – tauluvalaisimet , 61, 5 cm, KUTEN jossain asuntomessutalossa oli …

  KATTOVALAISIN :
  – ehdotan kapeaan tilaan eri tasoille valoja,
  mahd kaapiston yläpuolelta alas suuntaaviksi = näkee , mitä ottaa hyllyiltä TAI SPOTTIVALOT katosta kohti kaapistoja !

  Efektiseinä :
  – JOS haluaa mustan tuovan ns tilaa ( HYVÄ- se ehdottamani stardust, pinnan kiilto , näytti kivalta ) > > > voisitte mahd miettiä, tekisittekö valkoisia RAITOJA vielä mustan päälle ?
  Mallileveytenä käyttäisin esim Lack- hyllystä joko kapeampaa tai hyllyn syvyysleveyttä.
  VOISI tuoda raikkaan tuulahduksen !

  Kauneuslaatikoston päälle :
  – ehdotan KOKONAISTA LASIA > lasitus / peilifirmat tekevät mittaan ; näin valkoinen kansi pysyy suojattuna ja pitkään käytössä puhdas !
  TAI : rohkea voisi valita PEILIN sen päälle . . . JOS ei näytä liian tupatulta, kun peili JO yläpuolella.

  Näitä ajatuksia täältä, Jpään auringosta !
  Milloin ehdittäis tavata ?

  t, SISUSTAJA – M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *