Sisustaminen

Hääpäivän ratoksi

Eilen oli meillä hääpäivä ja ihana mieheni toi aamulla sänkyyn ruusuja ja shamppanjaa.

No, mut siihen se juhliminen jäi hetkeksi, sillä olimme edellisenä iltana purkaneet kaapiston huoneesta pois ja kasanneet uuden PAX-järjestelmän  hyllyineen ja laatikoineen. Tai no, mieshän ne kasasi ja minä ja vanhempi tyttäremme olimme apureina, lähinnä kantamisessa, sillä kääntyvissä portaissa on todella hankala kantaa 236cm pitkiä osia ja taituroida niin, ettei seinät ole naarmuilla.

Aamun ohjelmassa oli vielä Ikea-käynti ja parin laatikon ostaminen. Nämä me muuten tyttöjen kanssa kokosimme aivan itse ja laitoimme vielä kiskot kaappiin ja laatikot paikalleen. Mies oli heittänyt epäilevänä, että sen kun kasaatte ja asennatte kaappiin, niin tarjoan matkalla heti haluamanne drinkit (tytöille tietty alkoholittomat). Tartuimme haasteeseen ja mies seurasi naureskellen toisella silmällä puuhiamme. Mut hei, ei se nyt niin vaikeeta ole. Tosin on vaan helpompaa antaa nämä hommat miehen tehtäväksi ja kyllä minä sitten lyhennän ne housunlahkeet ja ompelen ne paidannapit mieluimmin. Mies oli iloisesti yllättynyt, jäipä muutama laatikon kasaaminen väliin ja saattoi hetken seurata raveja telkkarista.
Huone alkaa jo olla melkein valmis, pientä hienosäätöä vielä on. Kuvat näyttävät olevan liian tummia, mutta kuvaaminen on todella haasteellista tästä huoneesta. Esittelen sen sitten myöhemmin parempien kuvien kera valmiinpana.

                                                                    With love,
                                                             M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *