Hiukset,  Lifestyle

@Uimastadion

Muistatteko sen superkuuman torstain kesäkuun loppupuolella? -No, silloin päätin lähteä siskoni ja kaverini kanssa stadikalle. Jo lähtiessä oli kamalan kuuma, vaikka kello oli lähempänä kymmentä. Kyllä siellä kelpasi olla, välillä uiden ja välillä aurinkoa ottaen. Huono puoli oli vaan siinä, että kokoajan piti huolehtia veden juonnista ja aurinkorasvaa lisäsin puolentunnin välein ihan paniikissa. Päivän lopuksi tosin olin ainoa, joka ei palanut! Kuvakollaasin vasemmalta ylimmästä  näette miten paljon ihmiset hyppivät hyppytornista! Sen viereisessä kuvassa on ihanat tuoreet mansikat, jotka oli matkaeväinä mukana ja alarivin vasemmalla silloiset vaivallalakatut varpaankynnet! (Jotka onnistuin töhertämään ilman pikkusiskon apua)

Tätä lettiä siskoni kokeili minulle sinä iltana ja aika tyylikäs siitä tuli n. viidessä minuutissa!
Muistathan käydä kommentoimassa kommenttiboxiin TÄSTÄ ja osaallistumassa sisustusarvontaan!
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *