Matkustaminen,  Sisustaminen

Vierailulla kyläkoululla

Olimme vierailulla ystäväni ja vanhemman tyttäreni kummitädin luona Pohjois-karjalassa alkuviikosta. Tuula muutti vuosi sitten pysyvästi kyläkouluun, jonka hän hankki useita vuosia sitten vapaa-ajankodiksi. Ei voi muuta kuin ihastella hänen sisustamisen taitoja ja ideoita, joita me innossamme tallensimme kameraan kulkiessamme ympäri taloa. Täytynee kertoa, että talon emäntä on intohimoinen shoppailija ja kirpputoreilla koluaja, joten ei ole ihme, että hän aina löytää jotain kivaa eikä pelkästään sisustustavaroita.

 Tuula on myös asustellut muutaman vuoden Amerikassa, joten sieltä on myös varmasti tullut vinkkejä sisustamiseen. Tällainen romanttinen sisustus sopii täydellisesti isoon taloon maaseudulla. Vietimme siis pari päivää Tuulan ja hänen miehensä kotona maalla nauttien saunomisesta, syömisestä ja hyvistä juomista. Kävimme rannalla ja illan tullen pelailimme mölkkyä ja sulkapalloa. Meillä oli mukavaa, joten rakkaita terkkuja sinne ja lämpimät kiitokset. Toivottavasti taas pian nähdään!

                                                                    With love,
                                                               M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *