Ihonhoito

Biotherm Aquasource Deep Serum

Sain blogiyhteistyön merkeissä uuden Biothermin Aquasource Deep-seerumin kokeiltavakseni ja olin riemuissani, sillä edellinen Dermalogican Overnight serum oli vedellyt viimeisiään jo tovi sitten ja halusin testailla jotain uutta. Koska kesällä ihoni yleensä käy kiiltämään T-alueelta, en halunnut mitään turhan tuhtia ainetta ja niinpä kosteuttava seerumi vaikutti loistavalta kokeiltavaksi otettavalta tuotteelta. Ensinnäkin täytyy kertoa, etten ole aikoihin kokeillut Biothermin tuotteista muita kuin huulivoidetta, joka on suosikkini ja vartalotuotteista maitomaista suihkuemulsiota ja vartalovoidetta. Nämä ovat aina tuoksuneet sitrukselta ja raikkaalta, joten odotin miellyttävää tuoksukokemusta myös tältä seerumilta ja en pettynyt. Tuoksu on raikas ja jotenkin pirtsakka. Se herättelee hyvin aamuihin ja piristää. Mutta minä käytin tätä pääasiassa vain öisin ja kyllä se tuoksu sopi myös iltatouhuihin. Tuote siis lupaa kosteuttaa, uudistaa ihoa, parantaa ihon laatua ja saada se hehkumaan sisältä päin. Usein laitoin vain tämän seerumin yöksi ja muuta ei tarvittu, tosin ohjeissa kehotettiin laittamaan myös oma hoitovoide päälle. Kokeilin myös hoitovoiteen kera välillä kun tuntui, että sitä ihoni  tarvitsi ja tyytyväisenä sain aamuisin todeta, että ihoni oli rauhoittuneen näköinen ja couperosa ei punoittanut paljoakaan. Tämä tuote siis sopii minulle näin kymmenen illan käytön jälkeen ja aion käyttää sitä mielelläni koko pullon loppuun. Siitä ihon hehkusta nyt en osaa sanoa mitään, mutta iho on ehkä tasaisemman näköinen. Uskon, että lopputuloksesta saa paremman kuvan pitemmän  käytön jälkeen.
                                                             with love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *