Uncategorized

MANSIKKAKAKKU

Tämän helpompaa ei kakun tekeminen ole ja onnistuu aivan varmasti. Osta valmis kakkupohja tai piirakkapohja kuten kuvassa, 2 dl kuohukerma ja 2dl mansikkarahkaa, maitoa kostutukseen ja mansikoita. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä rahka siihen.Kostuta kakkupohja noin 0,5 dl maidolla, lisää kermarahka ja koristele mansikoilla. Mökille tämä on oiva, sillä uunia ei tarvita. Kannattaa antaa mehustua jääkaapissa jonkin aikaa. …ja eiku herkuttelemaan!
                                                                 With love,
                                                           M,
                                                              m,
                                                                                  ja mini m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *