Sisustaminen

Walk-in-wardrobe/office

 

Haluan esitellä teille nyt meidän vasta valmistuneen walk-in-wardrobe/office kokonaisuuden. Pax-runko ja Komplement-sarjan sisältö hyllyineen ja laatikostoineen, Malm-lipasto sekä korkeakiiltoinen Linnmonn-pöytä ovat siis Ikeasta. Päädyimme avoimeen säilytykseen, jotta huoneesta ei tulisi liian ahdas. Saa nyt sitten nähdä kuinka rasittunut olen hetken päästä pölyjen pyyhkimiseen ja tavaroiden siistinä pitämiseen ja rukoilen sittenkin niitä liukuovia, mutta nyt näillä mennään. Kasett-laatikoihin voi kätkeä kaikkea sellaista, mitä et välttämättä halua pitää näkyvillä, esimerkiksi verkkarit, hupparit ja vaikkapa talvisaapikkaat. Lopputulos on helppo ja siisti.

Pentikin-Rondo-valaisin pääsi arvonsa mukaiselle paikalleen työpöydän päälle. Työpöydälle voi nostaa ompelukoneen tai askarrella..                                                                                                         
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Lipasto on pyhitetty meikeille, neuleille ja tärkeille papereille. Haaveilen, että saan myös kätkettyä uuden tulostimen johonkin laatikoista, kunhan sellaisen ennätän hankkia. Meikkipöydän päälle hankittiin peili, mutta valaistus on vielä hakusessa. Meikkaamiseen ei tässä kohdassa riitä perusvalaistus, joten sitä on suunniteltava tarkkaan. Peili muuten löytyi Kodin tyyli-liikkeestä, Vantaa Variston Viisarista.

Löysimme kivan Riviera Maisonin-korutelineen Cobellosta. Se oli tarpeeksi yksinkertainen meidän makuumme. Meikkipöydän päälle voi myös asetella hajuvesiä ja koruja, alustaksi laitoin miehen ehdottaman lasihyllyn entisestä kaapista. Idea oli varmasti parempi kuin se, mitä olin siihen alunperin ajatellut. Hyvä niin ja lasihyllyä ei tarvinnut heittää pois.

Osa kengistä ja laukuista pääsi paraatipaikalle Lack hyllyille patsastelemaan, ehkä hyllyjä tulee lisää tai sitten laitan kivat koukut laukuille mustalle seinälle. Led valot odottaa asennnusta hyllyijen alle, sillä näköjään musta seinä imee kaiken valon ja nurkka on pimeä. Mutta onneksi on vielä kesää jäljellä, joten kyllä tässä vielä kerkeää. Tässä projektissa voi tulla pieni luova tauko ja sitten tuumataan asioita uudestaan.

               
                                                           
                           With love, M
  .          

                                                                                     

2 Comments

  • Mysterious M

    Voi kiitos Jemina! Olen kuule katsellu sinun huoneita ja ne vasta on ihania ja hienoja ja niin mun makuun kanssa! Tämän huoneen toteutus tuli tarpeen ja nyt se on aina siisti, vaikka siellä askarrellaan ja ommellaan. Vaatteilla on oma paikka ja meikeillä kanssa. Mieskin on tyytyväinen kun sai makkarin kaikki kaapit itselleen. Aikaisemmin mies säilytti työhuoneessa omat vaatteensa. Mut eikö vaan sopis se kello tuohon työpöydän päälle?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *