Sisustaminen

Asuntomessujen antia osa 2

Tässä tulee lisäpläjäys asuntomessuilta. Minusta tässä on vähän ufomainen wc-paperiteline/harja, mutta hauska sellainen. Tuollainen vekotin sopisi hyvin retro-tyyliseen sisustukseen ja kuvittelisin, että lapsille jännittävä ja kiinnostava.

Nämä saunat asuntomessuilla ovat usein olleet todella tyylikkäitä ja reilun kokoisia. Nyt kiinnitin huomiota siihen, ettei koolla enää näyttänyt olevan niin väliä, vaan saunat olivat isoissakin taloissa yllättävän pienehköjä. Mutta totuushan on, että harvoinhan sitä porukkaa nyt siellä saunassa niin montaa henkilöä istuu yhtäaikaa ja perhesaunassakin yleensä käydään, kun lapset ovat pieniä. Joten yhteenvetona sanoisin, että järkevämpään suuntaan ollaan menossa ja neliöitä voi käyttää vaikka sitten enemmän sinne kylpyhuone- ja wc-osastoille.

Sitten, jos oikein tekee mieli räväyttää, niin…Juu, ei kiitos!

Kiukaat ovat tyylikkäitä ja vallan uudistuneita ja nykyisin aika erikoisiakin. Nämä valkoisilla kivillä olevat kiukaat miellyttivät minun silmääni ja kyllä kiitos, ottaisin omaankin saunaani tuollaisen.

Suihkulähde taisi olla jossain olohuoneen nurkassa. Ehkä jonnekin terassille sopisi paremmin, vaikka hieno olikin.

Kivet ovat jotenkin rauhoittava elementti sisustuksessa ja itsekin tykkään keräillä niitä, varsinkin valkoiset ja sileät kivet löytävät meidän kotiin mieluusti. Tässä on kaiketi kyse taideteoksesta, sillä muuten olisi vähän pulassa, että mihin sitä lasin laskisi, ettei vaan karahtaisi kiville.

Huomasin, että olin jotenkin jumittunut bongaamaan peilejä tällä reissulla, koska vaatehuoneeseen hankimme juuri uuden peilin ja siihen sopiva valaistus mietityttää. ( Kuvaan ennätti taas joku, vaikka yritin kovasti välttää sitä!) Niin ja tottakai tiirailin silmä kovana vaatehuoneratkaisuja, josko vielä jotain ideoita saisi.

Tuossa valossa ei varmaankaan sitten meikkailla, pukeudutaan vaan. Laatikostot ovat todella kätevä juttu, sillä vaatteita tai pyyhkeitä tai mitä vaan on helpompi ottaa ja pitää järjestyksessä kuin pelkällä hyllyllä.

Lopuksi vähän makuuhuonetunnelmaa ja myös yksi olohuone. Kaikki olohuoneet vähän toistivat itseään ja alkoivat näyttää samalta, joten ei jäänyt mitään sen kummempaa mieleen.
Tulossa vielä postaus valaisimista…

                                                         With love,
                                                                M

4 Comments

  • Mysterious M

    Hei! Yritin etsiä tietoa tuosta wc-paperi/harjatelineestä, mutta kun en muista missä talossa se oli. Kierroksen alkupään taloja kuitenkin. Sitten kahlasin kaikki asuntomessuja käsittelevät lehteni läpi, muttei sieltäkään löytynyt mitään. Pahoittelen, ettei minusta ollut sinulle apua!

  • Anonyymi

    Kiitos kuitenkin 🙂 Olen kanssa tonkinut nettiä, tutkinut kaikki esitteet jne. ja myöskään en muista missä kohteessa näitä oli, tuon valkoisen lisäksi oli yhdessä talossa samanlainen, mutta oranssi. Jatkan sinnikkäästi metsästystä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *