Matkustaminen,  Muoti,  Neuleet

Kilometrin pituinen shoppailukatu!

Ehkä joku Tanksassa käynyt arvaakin, että puhun Strogetista, joka on siis vähän päälle kilometrin pituinen katu täynnä kauppoja! Kävimme jo ensimmäisenä päivänä vähän katsastamassa, mitä kauppoja haluaisimme sitten koluta, kun olisi aika for serious shopping!

Tokana aamuna heräsimme aikaisin ja lähdimme into piukeina kiertelemään kauppoja.

                                    

Minä ja siskoni olimme ihan fiiliksissä löytäessämme Abercrombien! Kauan sitä kyllä etittiinkin, jouduimme jopa kysymään Zaran myyjältä, joka lopulta neuvoi meidät oikeaan osoitteeseen. Juoksimme sisään niin innoissamme, että minä en ainakaan aluksi huomannut kierteleväni miestenosastolla. Tosin siellä oli aika pimeääkin, mutta heti kun huomasimme olevamme väärällä osastolla, juoksimme pää kolmantena jalkana yläkertaan katselemaan tyttöjen puolta.

Puolen päivän rankan shoppailun jälkeen kävimme syömässä herkulliset voileivät eräällä aukiolla olevassa ravintolassa.

Ja sitten niihin ostoksiin!

Tässä postauksessa esittelen kaikki vaatteet, jotka ostimme. Tulossa on vielä toinen postaus, joka sisältää kosmetiikkaa ja vähän muutakin…

Tässä oli kaikki vaatteet, jotka saimme siis  haalittua! Tähän saaliiseen ollaan kyllä tyytyväisiä…
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *