Kosmetiikka

Clarins deodorant roll-on

En yleensä hikoile paljoa ja niinpä olen alkanut käyttämään deodoranttia satunnaisesti. Kyllähän sitä itseensä kaikenlaisia kemikaaleja jo laittaakin kosmetiikan muodossa, joten jos jotain voi välttää, niin en laita dödöä joka päivä. Mutta riippuuhan se tietysti päivän aktiviteeteistä. Aikaisemmin olen käyttänyt esimerkiksi Doven tuoksutonta rollonia ja käynyt läpi monia muitakin merkkejä. Eniten minua on harmittanut valkoisten paitojen ja puseroiden keltaiseksi värjääntyminen tai mustassa paidassa valkoiset raidat, kun olen pukenut paidan ylleni. Tästä Clarinsin deodorantista olin kuullut paljon positiivista palautetta, joten nyt minulla on jo toinen pullo tätä menossa. (Tosin käytin välillä muitakin merkkejä.) Palasin tähän nyt, koska oli mahdollisuus saada se kentältä edullisemmin ja pidän tämän miellyttävän raikkaasta tuoksusta. Kainaloita saa kyllä vähän kuivatella, ennenkuin voi pukeutua ja se vähän ärsyttää, mutta pientähän tuo on. Tehoa riittää, ei sisällä alkoholia ja käy herkemmällekin iholle, joten ihan hyvä tuote. Täytynee lisätä, että tämä ei kuitenkaan eroa niin paljoa tavallisesta deodorantista minun mielestäni, että haluaisin sitä jatkuvasti ostaa, mutta näin matkustellessa voi joskus pullo tarttua ostoskassiin taxfreessä.

                                                                    With love,
                                                             M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *