Arvonta,  Sisustaminen

Asuntomessujen valaisimet ja sisustustarra-arvonta

Tässä on viimeinen postaus asuntomessuilta ja valaisimista, jotka erikoisuudellaan jäivät mieleen.
Nuo kristalli-ja lasipalleroista tehdyt valaisimet ovat ihan tyylikkäät ja oikeassa sisustuksessa varmasti katseenvangitsijoita. Karvalamput ovat sitten asia erikseen ja en laittaisi niitä kun hupimielessä valaisimiksi. Valaisimien valitseminen ei ole helppoa, sen olen tässä joutunut huomaamaan. En vieläkään ole keksinyt  minkä valisimen laittaisin vaatehuoneen peilin päälle meikkausvaloksi. Valon kun täytyisi tulla sopivasta kulmasta niin, että meikkausvalo ei häikäisisi ja valaistus olisi tehokas. Kattoonkin haluaisin uuden valaisimen. Mikäli jollakulla on hyvä idea, niin ilolla otan ehdotuksia vastaan. Sähkömiestä en haluaiai palkata, joten DIY- periaatteella mennään.                                                                                                                                                                                                      
Lopuksi sisustustarraarvontaan! 
Eli voittajaksi Designtarrat-firman järjestämään arvontaan selvisi Teekoo308. Laittaisitko meille sähköpostia (mysteriousmx3@gmail.com) yhteystietojesi merkeissä! Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea voittajalle!                                             
                                                       With love,
                                                             M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.