Kosmetiikka,  Matkustaminen

Tanskan kosmetiikkaostokset + Victoria’s secret!

                       

Köpiksestä haalitusta kosmetiikka-kokoelmasta löytyi siis 2 hajuvettä ja 2 suihkugeelipakkausta. Kaikki muut tuotteet löysimme Sephorasta, joka oli aivan valtava meikkikauppa, paitsi Marc Jacobsin hajuvesi oli kentältä. Kentältä löytyi myös Clarinsin deodorantti ja kosteusvoide.

Köpiksen kentältä löytyi sitten Victoria’s Secret! Se oli ensimmäinen kerta, kun sinne päästiin, joten pitihän se kauppa koluta läpikotaisin, ennen kun lennolle lähdettiin. Ja olihan jokaisen pakko ostaa sieltä jotain, kun nuo ostoskassitkin olivat jo niin ihanan näköisiä! Keskimmäisen kuvan vasemmassa reunassa näkyvä Body Minst on nimeltään Heartbreaker. Alimmassa kuvassa näkyy paketti, joka oli ihan pakko saada! Se nimittäin sisälsi aivan ihanan vaaleanpunaisen käsilaukun ja Noir Tease-sarjan Body Mistin, Body Lotionin ja Body Washin. Kaikki ostamamme tuoksut ovat ihanan hajuisia ja niitä ollaankin jo ahkerasti suihkuteltu…

with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.