Kosmetiikka

Clarins Joli Rouge Brilliant

Tukholman laivalla ollessa tuli into ostaa huulipuna ja koska en ollut tarkemmin miettinyt värisävyä päädyin sitten tämmöiseen pinkin ja korallin välimuotoon. Värisävy ei kuitenkaan ole turhan tyttömäinen. Clarinsin Joli Rouge Brilliant 13 Cherry vaikutti koostumukseltaan kevyeltä kiillolta ja kiiltopunastahan tässä siis olikin kyse. En tosin ollut aiemmin kiinnittänyt huomiota, että sellaisiakin oli, joten tämä on kiinnostava tuttavuus. Puna kimalteli niin herkullisesti, kun kokeilin sitä käteen, joten meistä tuli kaverit. En tiedä mistä se johtuu, että aina kun ostan huulipunia ja tulen kotiin, niin siellähän on melkein saman värinen kotona odottamassa! Jostain kumman syystä sitä valitsee kait ne itselle mieluisimmat sävyt ja aina ne on niitä samoja. Käykö teille muille koskaan näin? No, nyt en ihan samaa väriä tunnusta löytäneeni kotoa, joten jee! Kiiltopuna on sellainen kevyempi versio huulipunasta huulikiillolla tehostettuna, mikä tarkoittaa sitä, ettei se ole kovinkaan peittävä ja pysyvyyskään ei tietenkään ole huulipunan tasoa. Mutta kiva kevyehkö kesäpuna ja kun rajauksen tekee huolella koko huulille ja sitten levittää kiiltopunan, on pysyvyyskin parempi. Käytin tähän Diorin rajauskynää 463 Rose Candi.

                                                                   With love,
                                                                          M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.