Käsityöt,  Neuleet

Glowing in Orange cardigan

Keväisellä Tallinnan matkalla ostelin vähän lankoja ja nyt tämä viimeisin lankakasa on sitten neuleena valmistunut. Austermann Merino Lace veti minua puoleensa loistavan oranssilla sävyllään ja langan suloisella pehmeydellään. En heti tiennyt mitä tällä langalla tekisin, mutta sitä piti saada ja kilon verran sitä hamstrasin, sillä tiesin sen olevan kuitenkin kallista Suomessa. Merino lace oli kyllä sitten todella ohutta lankaa ja harmittelin mielessäni, kun aloin neulomaan, että tähän menee ikä ja terveys ennenkuin työ on valmis. Olen kuitenkin innokas neuloja, joten kyllä se sitten alkoi sujumaan, kunhan kehitin mallin. Halusin tehdä neuleesta takkimaisen ja rennon. Sellaisen, jonka voi heittää vaikka mekon päälle, kun illat viilenee ja sopii myös housujen kaveriksi. En laittanut mitään kiinnitysjuttuja, vielä, sillä katson miten tämä toimii käytännössä. Sen kyllä huomasin,että näin 28 asteen helteellä tämä oli tukalan kuuma ja siksi kuvat piti ottaa nopeasti. Mutta käytössä se on varmasti syksymmällä ja hei, eihän näitä helteitä kuitenkaan pitkään ole. Kesä loppuu liian pian! Neuleen malli on suora, hieman tein slimmausvekkejä sivuille vyötärölle ja hihat ovat pudotetut. Pidän siitä, että tämä on ihanan kevyt ja todella mukava päällä juuri pehmeytensä ansiosta. Lanka oli todella riittoisaa ja kolme kerää jäi taas käyttämättä. No, kaipa sen johonkin taas tikuttaa!

       

                                                     With love,
                                                            M              

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.