Uncategorized

SNÖ OF SWEDEN

Olen yllättynyt siitä, miten viimeisen vuoden aikana olen löytänyt itseni ihailemasta koruja ja varsinkin asustekoruja. Oli aika, kun käytin pelkästään kihla- ja vihkisormuksia ja tuskin aina muistin laittaa korviinikaan mitään killumaan. No, nyt taitavat olla ajat uudet ja tämän kaulakorun onnistuin hankkimaan viimeisimmällä Tukholman matkalla. Ihastuin hopean ja kermanvalkoisten helmien yhdistelmään ja siihen, että se sopii täydellisesti Thomas Sabo-käsikoruuni. Hieman päivettyneellä iholla koru näyttää hyvältä. Uskon, että tulen käyttämään tätä myös neuleiden kanssa.

Tämän suloisen rannerenkaan löysin Tallinnan matkalla. Koru on yksinkertainen ja tyylikäs. Käy minkä asun kanssa vaan ja se on ajaton sillä se sopii niin aikuiselle kuin nuorelle. Saattaa olla, että tämä päätyy vielä kummitytölle lahjaksi, hänellä kun on 18-v syntymäpäivät tässä kuussa.

Nämä korviksetkin ovat Snö-tuotantoa ja m on käyttänyt niitä jo jonkin aikaa. Veikkaanpa, että ovat joltakin Tukholman reissulta mukaan tulleet. Tästä merkistä on näköjään tullut meidän perheen naisten uusi suosikki. Onko teillä koruissa mitään tiettyä suosikkia merkkien suhteen?

     With love,
       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *