Kosmetiikka

Smokey eyes

Kicksin alennusmyynneistä nappasin itselleni Lancômen Ombre Absolue radiant smoothing eye-shadow G60. Minulla ei ole koskaan ollut näin mustaa tai oikeastaan näin tummaa luomiväriä, että vähän hirvitti. Mutta minua on kiehtonut tuo smokey eye-silmämeikki sen verran, että houkutus oli liian suuri. Olen huomannut, että juuri aikuisille naisille mielellään meikataan savusilmiä ja hyviltähän ne ovat näyttäneet.
Ajattelin vähän harjoitella ja pyysin mallikseni vanhemman tyttäreni.

Lancômen lisäksi käytin Guerlanin luomenpohjustajaa, Make up storen Eazy cover tummille silmänalusille, Paese Luxus no 110 eyeshadow, Isadoran eyeshadow 37 Crystal mauve ja Köpiksestä hankittu NYX Glitter cream palette, Sensai mascara ja Estee Lauder eyeliner.

 
Tuon glitter creamin kanssa oli hiukan hankaluuksia saada se pysymään tasaisena, voi olla etten osannut sitä oikein käyttää. Lopuksi kokeilin meikkiä itsellenikin ja kyllä näin kesällä meikki on turhan raju. Syksyllä sitten…                                                                                                                                          

                                                                          With love,
                                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.