Sisustaminen

Lene Bjerre ja muut pikku somistukset

                                                                                                                                        
                                                                                                      

Olin käynyt Helsingissä Lene Bjerre sisustusliikkeessä ennen Tanskan matkaa ja innoissani etsiskelin sitä Köpiksestä, mutten löytänyt. Seuraavalla kerralla kun vierailin tuossa Lene Bjerre liikkessä, myyjätär kertoi, ettei Kööpenhaminassa ole koko liikettä, vaan siellä kyseisiä tuotteita voi löytää muista sisustusliikkeistä. No, ilmankos, kun en löytänyt reissullamme yhtään kivan näköistä sisustusliikettä, puhumattakaan sitten, että tuotteita olisi löytynyt. Mutta nyt siis löysin tällaisen pienen kynttilänalustan Helsingin liikkeestä, mutta päätinkin laittaa  siihen korviksia. Minusta se oli tosi söpö pikku jalkoineen ja voi mainosti suorittaa virkaa korvisten säilytyslautasena ja lisäksi se sopii todella hienosti uuteen vaatehuoneeseemme.

Tämän korutelineen löysin kesällä Cobellosta ja tämän tyyppistä olinkin jo keväällä katsastanut useammastakin paikasta, mutta se oikea ei ollut tullut vielä tätä ennen vastaan. Halusin korutelineen hyvin yksinkertaisena versiona ja en halunnut sen sisältävän mitään ylimääräisiä elementtejä, tämä on riittävän yksinkertainen ja siihen saamme useita koruja killumaan.

Kynttilänjalat ovat Ikean  tämän kesän yhdeltä käynneiltä ja ajatella, että ne ovatkin lasia, vaikka eivät siltä näytä. Kuulemma asiantuntijatkin ovat olleet yllättyneitä siitä, kuinka aidoilta materiaali näyttää.


Tässä meikkipöydän somistuksia. Yritän epätoivoisesti pitää näitä jonkinlaisessa järjestyksessä, mutta  meidän kolmen naisen kanssa, se on joskus hyvinkin turhauttavaa! Hajuvesiä ja vartalosuihkeita on kertynyt kesän aikana luvattoman paljon, joten nyt taidetaan hillitä itseämme sillä saralla.
                                                 With love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *