Kosmetiikka

Lancôme Hydra Zen vs Absolue Léxtrait

Sain pienen 5 ml tuubin Lancômen Hydra Zen Neurocalm Soothing anti-stress moisturising cream-voidetta laivalta kokeiltavaksi. Määrältään 5ml on aika vähäinen, joten olin yllättynyt kun voidetta riitti kuitenkin useammaksi päiväksi kokeiluun. Tämä on siis riittoisa voide, tuoksultaan miellyttävän mieto ja koostumukseltaan paksuhko.  Niinhän siinä kävi, että ensimmäisen päivän jälkeen sain heti nenänpäähän pienen finnin. Tämä oli odotettavissa, mutta jatkoin silti voiteen käyttöä päivisin ja öisin. Iho tuntui pehmeältä, kosteutetulta, mutta jonkin ajan päästä iho kävi kiiltelemään ja sitä en ole vähään aikaan ole kokenut.    Dermalogican primerin kanssa kiilto väheni. Joku minua kuitenkin häiritsi tässä voiteessa, en osaa sitä kuvailla, muttei tämä ollut minun juttuni, vaikka sen minituubin loppuun käytinkin. 

                                              kuvat: google
                                            

No nyt! Kuuulkaas kaikki! Tässä on voittaja! Tämä ihana Lancômen Absolue Léxtrait sisältää 2 miljoonaa ruusun kantasolua. Voide on ravitseva ja hoitava voide, jonka avulla iho saa uutta nuorekkuuden tuntua ja hehkuu kauniina, kerrotaan Lancômen sivuilla. Sain tämmöisen söpösen 5 ml purkin tätäkin voidetta keväällä ja olin jo ihan unohtanut sen laatikon pohjalle. Kun remontoin vaatehuonetta (postaus tästä) löysin sen ja päätin ottaa sen heti käyttöön, kun kosteusvoiteeni loppuu. Tuoksu on kyllä ihana, tietenkin ruusuinen, makeahko, muttei mitenkään voimakas ja ärsyttävä. Voide on kermaisen täyteläistä ja riittoisaa. Olin hämmästynyt kuinka voidetta riitti yli viikon kokeiluun ja pienellä pisaralla kosteutti hyvin puolet kasvoista. Lisäksi tämä tasoitti ihon väriä niin hyvin, että jopa kosmetologi hämmästeli ihoni kuntoa, kun hän teki kasvohoitoa minulle. En silloin muistanut sanoa, että olin ottanut tämän näytteen käyttöön. Iho tuntuu pehmeältä ja meikin alle tämä on täydellinen, meikki pysyi ja iho ei alkanut kiiltämään. No entäpä hehku sitten? Jaa-a, siihen minun on vaikea kommentoida, kun en ole oikein ymmärtänyt termiä näin maallikkona. Kaipa se iho sitten hehkuu, kun se näyttää hyvältä ja jos kerta ihoni kuntoa kehuttiin, niin jospa se oli sitten sitä hehkua! Mutta varmasti oli yksi asia yli muiden kun tätä kokeilin: Ei tullut näpyn näppyä! Jee! Ainoa huono puoli tässä on, ettei tätä meikäläinen kyllä raski ostaa itselleen, vaikka mieli tekisi, sillä tuote maksoi muistaakseni yli kolmesataa euroa. Käy kuulemma kaikenikäisille.

                                                                    With love,
                                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *