Käsityöt,  Muoti,  Neuleet

DIY: ”Peter Pan-Collar”

Youtube-kanavien pitäjäistä jotkut mainostavat kiireisen aamun luottovaatteikseen overloose swetshirtin ja peter pan collarin legginssien kanssa. Legginsseihin minäkin vedän rajan, mutta ajattelin ettei olisi hullumpi idea askarrella tuollainen kaulus. Pikkusiskoni ja minä innostuimme ajatuksesta ja ostimme Sinellistä huopapaloja ja ryhdyimme toimeen.                                                                                         

                            neuleZara,  shortsit: itsetehdyt (postaus TÄSTÄ), korut: Nomination,  kello:Sekonda    

Ensimmäinen kaulus oli vähän kokeiluversio, mutta päätin tehdä siihen glitterliimalla hopeisen reunuksen ja kiinnittää siihen hopeita niittejä, jotka irrotin eräästä toisesta paidasta. Niitit on liimattu kaulukseen, sillä väkäset eivät menneet läpi kahdesta huopakerroksesta, jotka olivat välttämättömät kauluksen kuosissa pysymisen kannalta. Kuvasta ei näy, miten tämä ”kaulus-koru” roikkuu kaulassani, mutta me ompelimme kaikkiin kauluksien ”huippuihin” nauhat, jotka solmimme niskaan rusetille.

                                            neuleTerranova     shortsit: itsetehdyt (postaus myöhemmin)

Tämä helmikaulus oli pikkusiskoni tekemä. Helmet on otettu hajonneesta kaulakorusta ja timantit ovat ylijämiä Converse-tuunaukseni jäljiltä (ks. postaus).

                            Paita: Copper  Hame: Itse tehty    Laukku::Esprit    Korut: Nomination, Glitter

Kolmannen kauluksen mini m taiteili glitternauhasta (sama jota käytimme purkkien päällystämiseen).

                                                                     With love,
                                                                                  mVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *