Kosmetiikka

Diorin silmämeikki ja valkoiset helmikynnet

Kesän viimeisellä reissulla Tallinnaan tuli hankittua Diorin valkoinen hohtava luomiväri, Diorshow Mono Wet & Dry Backstage eyeshadow. Väri on aivan upea hohtoineen ja ihan hirvitti koskea ensimmäistä kertaa sen neitseelliseen kauneuteen.

Hieman harmaaseen taittuva valkoinen on hyvä pohjustusväri luomelle ja kulmaluulle. Erikoisuutena tässä on myös mahdollisuus käyttää väriä kosteana, jolloin väri hohtaa intensiivisemmin. Tässä meikissä käytin väriä kuivana. Käytin varsinaisena luomivärinä Baremineralsin sähäkkää kuparikultaa DEO 1B. Mutta vaikka tämäkin on kimalteleva, lisäsin silti valkoisenharmaata sen päälle. Lopputulos on luonnollinen, mutta ei väritön. Mallini ei halunnut mitään rajausta, joten suht naturellinä mentiin.

Väri hohtaa todella kauniisti luomella ja vaikka meikki tulikin kummitytön 18-v juhliin, voisi tätä meikkiä käyttää huoleti myös arkena koulussakin.

Tähän loppuun laitoin kuvia kaviaarikynsistä, jotka onnistuin mini m:n ohjeistuksella itselleni askartelemaan. Sopivat hienosti pitsikolttuuni, jonka olen täällä jo pariin otteeseen esitellytkin. Kynnet ovat hauskat, mutta hieman hankalat käytössä. Ei nämä kestä kuin yhden illan ja seuraavana aamuna puolet helmistä on jo varissut pois. Lisäksi nämä takertuvat hiuksiin ikävästi mikäli kynnet sinne eksyy. Mutta joo, kyllä ne yhdet synttärit kesti, joten mitä minä tässä valitan. Morsian voisi hyvinkin esitellä kynsiään näin hohtavissa helmissään.

                                                                 With love,
                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *