Ihonhoito,  Kosmetiikka

Paluu arkeen, elokuun LivBox!

Tämän näköinen oli elokuun LivBox! Mielestäni  oli hyvä, että tuotteita oli melkein joka lähtöön, eikä vain pelkästään yhdelle alueelle käytettäväksi. Elokuun boxista löytyi myös monia tuotteita, joita voisi ostaa myöhemminkin!

Tätä Greenlandin vartaloöljyä testasi M, jonka mielestä öljy kosteutti ja hoiti ihoa hyvin. Se myöskin levittyi hyvin, imeytyi ihoon nopeasti eikä tahrinut paikkoja. Ainoa haittaava tekijä oli omenantuoksu, joka aluksi oli miellyttävä, mutta alkoi hetken päästä voimistua vähän liiankin vahvan hajuiseksi. Harmillista, sillä M oli jo pitkään halunnut löytää mieleisen vartaloöljyn, mutta tämä se ei nyt kyllä ole.

Mini m ja M molemmat testasivat Bernard Cassieren suklaanaamiota. Molemmat ihastuivat tuoksuun, mutta M koki rakeet liian koviksi ja raapiviksi. Couperosaiholle pahinta on voimakas raapiva kuorinta, joten tämä ei käy herkälle iholle. Hän on kuitenkin sitä mieltä, että merkki on hyvä ja laadukas, mutta tuote ei sopinut vain hänen ihotyypilleen. Onneksi mini m kuitenkin otti tuotteen haltuunsa, sillä häntä ei rakeisuus haitannut tippaakaan! Iho tuli kuulemma sileäksi ja pehmeäksi.

Boxia purkaessamme varasin heti tämän pinkin putellin Vichyltä ja taisin kyllä rakastua siihen lopullisesti! Tuote tuoksuu ihanalta, vaahto tuntuu hyvältä iholla ja olen oikeasti sitä mieltä, että ihoni heleytyi! Aion ehdottomasti ostaa tätä lisää ja suosittelisin tätä ihan kaikille! Hinta-laatusuhde on paikallaan.

Tätä Ahavan kosteusvoidetta testasi M. Tuoksu on ylellinen ja miellyttävä. Voide on koostumukseltaan ohuehko, mutta kosteuttaa riittävästi kuivaa ja normaalia ihoa. Iho tuntui pehmeältä käytön jälkeen ja koska tuote sisälsi E-vitamiiniä ja rauhoittavaa Aloe Veraa, se hillitsi punaisuutta kasvoilla. Voide ei myöskään saanut ihoa kiiltämään t-alueella.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Burt’s Bees-huulikiilto. Mini m hullaantui tähän ja kehuskeli tämän olevan paras huulikiilto ikinä. Parasta oli sen hoitavuus ja karkkimainen tuoksu ja maku. 
                                                                                                  .                                                                                                                     
                         With love,
                                                            m                         

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *