Matkustaminen

Shopping in Stockholm (Jewellery)


Vielä yksi postaus kesäiseltä Tukholman reissulta. Ostin tämän upean ruusukullan värisen kellon ruotsalaisesta Ur&Penn-kaupasta. Olin jo hetken haaveillut juuri tämän sävyisestä kellosta, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Ihastuin myös timanttirivistöön kellotaulun ympärillä sekä metalliseen rannekkeeseen. Nappiostos.                                                                         

Ja tottakai minun piti ostaa sitten laivalta samaa väriä olevat Guessin korvikset! Näin tällaiset korvikset hopeana kerran Jumbossa ja mielestäni ne olivat aivan ihanat. Sitten kun ne löytyivät laivalta ruusukullan värisinä, minun ei kauaa tarvinnut miettiä, ostaisinko ne…

Päätin heittää samaan syssyyn kuvat rannekorusta, jonka löysin reissun jälkeen Kampin Ninjasta… Yksinkertainen on kaunista.
With love,
 m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *