Muoti

Carrie’s Diaries-handbag

                          
                                                             (kuva:google kuvahaku)
Kaikkihan me toki tunnemme Carrien, tuon ihanan Sinkkuelämä-sarjan vauhtimimmin, joka nuortui muutamia kymmeniä vuosia tänä kesänä ja ilmestyy ruutuihin keskiviikkoiltaisin suloisena kikkarapäänä, pikku-Carriena. No, meidän neidit ainakin innostuivat ja varsinkin mini m, sillä hän löysi mainion DIY-kohteen. Nimittäin Carrie-laukkuversion. Olin itsekin nähnyt kyseisen jakson, missä siskokset tappelivat edesmenneen äitinsä laukusta ja koska nuorempi sisko oli sotkenut sen kynsilakalla, Carrie päätti pelastaa sen ja räiskytteli lakkoja laukun päälle oikein olan takaa ja sai aikaiseksi omaperäisen Carrie-laukun. Mini m halusi tehdä saman omalle pikkulaukulleen ja isosisko lupasi auttaa häntä. Minä olin ihan kauhuissani, että kohta olisi sitten joka puolella kynsilakkatahroja. Niinpä patistelin heidät terassille ja siellä he roiskivat kynsilakoilla ja glitter-sumuttimella ja tässäpä on tulos…

(laukku ennen tuunausta)

                                                                              With love,
                                                                     3xM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *