Muoti

We are gonna score tonight!

Lehtiä ja blogeja selaillessani törmään joskus asukokonaisuuksiin, joista osa on vanhemmilta tai isovanhemmilta perittyä. Asuja ihastellessani mietin, löytyisikö vanhempien vaatekaapeista helmiä, joita minäkin voisin käyttää. Sattumalta isäni kaapeista löytyikin vanha kutistunut keilauspaita, joka näytti pesun ja silittämisen jälkeen tältä:

Mielestäni tämä oli aika söpö, vähän ehkä tarjoilijamainen paita. Kokeillessani aloin miettiä, että voiko tällaista paitaa käyttää tyttökin. Yritin googlettaa ”girl’s bowlingshirt” mutta se ei oikein onnistunut. Sitten katsoin Grease 2-leffan ja ilokseni huomasin päähenkilön käyttävän yhdessä kohtauksessa samantyylistä paitaa! (Postauksen otsikko viittaa leffassa olleeseen biisiin)

kuva: google kuvahaku
Kuvassa oikealla näkyvän Michelle Pfeifferin päällä oleva keilauspaita muistuttaa jonkun verran omaani, joka riitti minulle! Tämä paita on nimittäin kesähelteellä tosi mukava. Vaikka tätä ei kaupungille ehkä laittaisikaan, niin ainakin minulla on nyt kiva kotipaita…

with love,

m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *