Uncategorized

HAPPY BIRTHDAY!

(kuva we heart it) 

Mini m täyttää tänään vuosia, 13 kaikkiaan ja olemme juhlistaneet sitä muunmuassa viemällä aamiaisen lahjoineen sänkyyn laulun ja kynttilöiden kera. Synttäreitä on tässä jo pitkin kesääkin vietetty yhdessä serkkujen kanssa, joten nämä on nyt viimeiset hänelle. Olin luvannut jo kauan aikaa sitten viedä hänet ostoksille Cesars shopiin kunhan sopiva aika tulee. Kauppa on siis kynsituotteiden verkkokauppa ja auki vain pari kertaa kuukaudessa, joten olimme onnekkaita kun päivä osui juuri tälle päivälle. Kauppa sijaitsee Kaisaniemen puiston reunalla kerrostalon kellaritiloissa, tai siltä ainakin tuntui. En olisi sinne itse onnistunut löytämään, mutta kaupan nuoret naiset tulivat meidät ovelta hakemaan. Kaikenlaista kynsihässäkkää sieltä sitten löytyikin ja mini m oli ihan huuli pyöreänä ja onnesta soikeana tästä kaikesta. Todellinen kynsiharrastajan-taivas.  Täältä löytyi siis sellaisia tarvikkeita, joita ei tavallisesta kaupasta löydy ja maksutapana hyväksyttiin vain käteinen. Itse en olisi osannut katsella kuin vain kynsilakkoja, mutta mini m oli kärppänä kaikenmoisten tuubien ja siveltimien luona ja tämmöiset ostokset sieltä mukaan lähti.

  

Tuubeissa on tahnamaista ainetta, kynsimaalia, josta siveltimellä tehdään kukkia, perhosia jne. Ainahan tarvitaan kynsilakanpoistoainetta ja pumppupullo helpottamaan aineen ottamista vanulappuun. Odottakaahan vaan, niin kohta mini m tulee esittelemään aikaansaannoksiaan kynsimaalarina. Hyvää syntymäpäivää sinulle vielä kerran suloinen mini m!

                                                                         With love,
                                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *