Muoti

Vielä on kesää jäljellä -asukuvia!

Viime päivien lämpö on yllättänyt todella iloisesti ja siksipä on ollut kiva vielä käyttää kesällä hankittuja vaatteita.  Kööpenhaminasta löysin  valkoiset farkut ja kivan säväyksen perusvalkoiseen antavat mustat kuviot sivuilla.

Farkut: Leana Woman, premium denimwear collection
Tunika: Who is she

Tunikan, joka ensimmäisessä kuvassa olisi voinut käydä jopa odottajan kesäpaidasta, ihanuus on ohuessa laskeutuvassa materiaalissa. Tämä käy kivasti myös Zarasta ostamieni naisellisten shortsien kanssa. Toisessa kuvassa onnistuin jo poseeraamisessa tyttäreni antamien vinkkien kanssa, niin etten näytä odottavalta äidiltä. Yksinkertaiset vekit korostavat etuosaa ja takana on koristeena metallinen vetoketju. Tämä on myös hengittävä ja vilpoinen kesäkuumuudessa. Tämä asu ylläni olimme eilen mini m:n kanssa osoksilla kaupungilla.

                                                                       With love,
                                                               M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *