Muoti

Kop, kop, uudet syyskengät kopisee

Elokuun pehmeät illat alkavat olla historiaa ja syyskuu ja syksy jo koputtelee ovella. On aika sytytellä kynttilöitä ja käpertyä haaveilemaan….vaikkapa uusista syyskengistä. Olen tässä hieman silmäillyt kenkävalikoimaa kaupoissa ja taas ihmetellyt sitä, että tarjolla on vain kahta sorttia, huikean korkean koron kera tai täysin matalaa kenkää. Mutta onnekseni löysin Zaran sivuilta mukavia välimuotoja korkeiden korkojen ja matalien kenkien sovittelijaksi. En oikein usko, että kukaan jaksaa keikkua päivät pitkät huikeissa koroissa, vaikka ne kauniita ja naisellisia ovatkin. Minusta nämä kengät oli hauskan rentoja ja silti naisellisia, sopivat käyttää sekä hameiden,että housujen kanssa. Kaikki korot ovat näissä malleissa ovat aika tukevaa sorttia, mutta sehän vain on hyvä, sillä tukevampi korko on tietenkin aina myös jalkaa tukeva. Tulipas tukeva olo.

Mutta löytyihän täältä toki korkoa niitä haluaville. Eri väreillä on hauskasti myös leikitelty ja erilaisia pieniä somisteita löytyy myös kenkien pinnoilta. Nahkakengiksi kelpo hinta n.79-119e. Löytyikö sinun suosikkiasi näistä malleista?    
                                                        With love,
                                                                        M                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *