Kosmetiikka

New Perfumes

Kesän aikana tuli ostettua yksi jos toinenkin hajuvesi, joiden käyttökokemuksista päätin koota postauksen!
”Säteilevä ja lumoava Marc Jacobs Daisy on helmeilevä kukkaistuoksu raikkaalla, pirteällä sävyllä. Kukoistava, luonnollisen raikas alkutuoksu avautuu metsämansikan, orvokin lehtien ja verigreipin yhdistelmällä. Hohtava, moderni, klassinen sydän tuoksuu orvokilta, jasmiinilta ja gardenialta. Lopuksi tuoksun valtaa sileä pehmeys, lämmin aistillisuus vaniljan, myskin ja valkoisten puiden tahdissa.”
Tämän kuvauksen Daisy-hajuvedesta sain Marc Jacobsin sivuilta. Oma mielipide hajuvedestä: tyylikäs, kesäinen, raikas ja pehmeä kukkaistuoksu. Käy arkituoksuna ja sopiva juhliinkin.
”Hedelmäinen ja eksoottinen tuoksu, jonka ensituoksua hallitsee papaija ja mandariini. Sydäntuoksussa yhdistyvät lootuskukan ja mandariinipuun kukkien naiselliset aromit. Pohjatuoksussa sekoittuvat kermainen santelipuu, meripihka sekä persikka.”
Puman sivuilta löysin tämän kuvauksen Sync-hajuveteen, johon olen tykästynyt kovasti! Mielestäni tuoksu on sporttinen ja raikas ja sopiikin loistavasti urheiluhajuvedeksi.
                          
”Nude by Rihanna-tuoksu avautuu hedelmäisillä guava-, mandariini- ja päärynänektarien sävyillä. Sydäntuoksussa hehkuvat kukkaissävyt, kuten appelsiininkukka, gardenia ja jasmiini sambac. Tuoksu päättyy lämpimiin santelipuun, myskin ja kukkivan vaniljaorkidean tuoksuihin.”
Mini m sai tämän Rihannan hajuveden kavereiltaan synttärilahjaksi. Tuoksu on aivan ihana! Varsinkin vaniljan tuoksu sopii siihen mielestäni todella hyvin!
”Ferragamon Signorina-tuoksu on samalla elegantti ja tyttömäinen. Hajuvesi sopii luovalle ja modernille naiselle. Signorina-tuoksu sisältää pionia ja pehmeää myskiä.” 
Tällä tavoin kuvailisin minäkin tätä tuoksua, sillä voin Singorinaa nuuhkineena todeta, miten yleellinen tämä hajuvesi on!
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *