Uncategorized

Akryylikukat kynsissä

Mini m on harjoitellut muutaman päivän lahjaksi ostettuja kynsimaaleja ja tänään sain luvan istuutua kynsitaiteilijan tuoliin ja siveltimet alkoivat suihkia. Työ on hidasta ja tarkkaa ja lisäksi kun täytyy itse kokeilun kautta oppia ja yrityksen ja erehdyksen, niin on ilo esitellä tässä uusia kynsiäni. Aluslakkana minulla on Essien vaaleanhempeä vaaleanpunainen ja loput tehty akryylimaaleilla ja Orlyn hopea glitteristä poimituista hileistä. Lisämausteina on pienet timantit kukan keskellä ja kaiken sinetöi pikakuivattaja  Seche vite. Ihanaa, sanon minä, kun on kotona tällainen taituri ja minä saan nauttia näistä eduista!

                                                                          With love,
                                                                  M
                                                                   and mini m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *